Het Mediafacts Uitgeverscongres 2015 leverde 11 juni zoveel interessante inhoud op van de topbestuurders van grote mediabedrijven en mediamerken, dat de redactie van Mediafacts veelvuldig de vraag kreeg ‘of de presentaties van de sprekers ook online zouden worden gezet’. Waarvan inmiddels akte.

De eerste redactionele samenvattingen van toplezingen tijdens de Mediafacts Uitgeverscongres zijn inmiddels gepubliceerd op Mediafacts.nl. Daaronder een uitgebreide samenvatting van de boeiende presentatie door Peter de Mönnink over de crossmediale strategie van Sanoma Media Netherlands / SBS Broadcasting.

Links naar de presentaties
U kunt nu tevens de slides van de meeste presentaties van de sprekers tijdens het Mediafacts Uitgeverscongres (nog eens) in alle rust bekijken via de onderstaande weblinks: 
 

Lezing Geert-Jan van der Snoek (Telegraaf Media Groep)

Lezing Robert van den Ham (Voetbal International)

Van den Brink Oratie 2015 door John Wilpers

Lezing door Fredric Karén (Schibsted Media Group)

Lezing door Christian van Thillo (De Persgroep)

Nog meer topcontent over publishing!
Mis niets van alle boeiende inhoud die Mediafacts speciaal voor haar abonnees via maandelijkse Case Studies aanbiedt over alle relevante aspecten van publishing. Wordt nu lid en u ontvangt ook nog eens kortingen op onze evenementen waarmee u het lidmaatschap al terugverdient!