Het platform voor publicatie en media professionals Het platform voor publicatie en mediaprofessionals

Alles over:
marketing & sales

Case Studies

 • Customer Relationship Management: de casus Malmberg

  Customer Relationship Management: de casus Malmberg 29 september 2016

  Magnus Red gaat diep in op het dynamische vakgebied 'Customer Relationship Management'. Daarbij wordt grotendeels ingezoomd op de casus Malmberg. Deze educatieve uitgeverij ging over op een cloud based CRM en kan klanten daardoor proactiever en verfijnder bedienen.  

 • Digitale advertentiefraude: een business ontrafeld

  Digitale advertentiefraude: een business ontrafeld 14 juni 2016

  Digitale advertentiefraude is een miljardenbusiness geworden. Wat is het, hoe kon het zo ver komen en waarom doen veel adverteerders en uitgevers er zo weinig tegen? En wat betekent dit fenomeen voor de relatie adverteerder - uitgever?

 • Wat uitgevers moeten weten over chatbots

  Wat uitgevers moeten weten over chatbots 6 mei 2016

  Facebook’s openstelling van haar chatplatform Messenger voor bots markeert het begin van een paradigmaverandering op het gebied van marketing én media. In een nieuwe Case Study leest u alles wat uitgevers moeten weten over chatbots.

 • e-mailmarketing voor uitgevers

  e-mailmarketing voor uitgevers 10 november 2015

  Namens e-mailmarketingspecialist Blinker biedt Mediafacts u gratis een branded Case Study aan over e-mailmarketing en marketing automation. Het betreft een studie die ingaat op de voordelen van de inzet van deze kanalen voor uitgeverijen, zoals klantbehoud en cross- en upsell-mogelijkheden. Tips worden in de Case Study afgewisseld met visies, interviews en een casus: e-mailmarketing door F&L Publishing uit Nijmegen.  

 • Mobile publishing & advertising

  Mobile publishing & advertising 17 september 2015

  De smartphone is niet de kleinere schermversie van de pc of laptop, maar het 7e massamedium. Daarmee vergt de smartphone (en ook de tablet) van uitgevers een 100% nieuwe benadering van storytelling en media-dienstverlening. In deze Case Study vindt u een duidelijke visie, cases en - opgeteld - 36 tips over mobiel uitgeven en de exploitatie van mobiele platformen. Alléén voor abonnees van Mediafacts.    

 • Blogposts over marketing & sales

  Over MediaFacts

  Mediafacts is een onafhankelijk platform over publishing en mediamanagement. Centraal staat de vraag hoe uitgevers hun businessmodellen kunnen optimaliseren in reactie op veranderingen in het mediagebruik van consumenten en - bijgevolg - in de media-inzet door adverteerders.

  Verder lezen

  Adverteren op MediaFacts

  Adverteren op 1 of in alle uitingen van Mediafacts? Dat kan! Bereik een groot professioneel publiek binnen uw vakgebied met 1 of meerdere van onze advertentie mogelijkheden.

  Meer over adverteren

  MediaAlert!

  Met uw inschrijving voor de nieuwsbrief van Mediafacts ontvangt u twee keer per week een overzicht van alle belangrijke berichten uit de mediabranche.

  Aanmelden