Het platform voor publicatie en media professionals Het platform voor publicatie en mediaprofessionals

Alles over:
innovatie

Case Studies

 • Strategie = Executie

  Strategie = Executie 20 juni 2017

  Dit jaar bracht uitgeverij Vakmedianet ‘Strategie = Executie’ uit. Jacques Pijl poneert in dit veelbesproken managementboek een model voor succesvolle strategie-executie en benoemt de belangrijkste succesfactoren van innovatie. Mediafacts dook erin; het leverde een bijzonder boeiende case study op!

 • Smart Publishing 2017

  Smart Publishing 2017 23 januari 2017

  Hoe behalen mediabedrijven en -merken inmiddels serieuze extra omzet uit ‘Big Data’? En hoe verhogen uitgevers de betrokkenheid van mensen bij hun mediamerken tot op het punt waar een betaalrelatie ontstaat? Deze vragen worden uitgebreid beantwoord in de Case Study ‘Smart Publishing 2017’.

 • Print Procurement 4.0: naar besparingen op drukwerkinkoop

  Print Procurement 4.0: naar besparingen op drukwerkinkoop 14 november 2016

  Benchpool is een nieuwe tool waarmee uitgevers substantieel kunnen besparen op de kosten van inkoop van rotatiedrukwerk en op de efficiency van de begeleidende processen. In deze branded Case Study wordt het fenomeen Print Procurement 4.0 toegelicht en wordt vervolgens de werking van Benchpool uitgelegd. 

 • Customer Relationship Management: de casus Malmberg

  Customer Relationship Management: de casus Malmberg 29 september 2016

  Magnus Red gaat diep in op het dynamische vakgebied 'Customer Relationship Management'. Daarbij wordt grotendeels ingezoomd op de casus Malmberg. Deze educatieve uitgeverij ging over op een cloud based CRM en kan klanten daardoor proactiever en verfijnder bedienen.  

 • Wat uitgevers moeten weten over chatbots

  Wat uitgevers moeten weten over chatbots 6 mei 2016

  Facebook’s openstelling van haar chatplatform Messenger voor bots markeert het begin van een paradigmaverandering op het gebied van marketing én media. In een nieuwe Case Study leest u alles wat uitgevers moeten weten over chatbots.

 • Blogposts over innovatie

  Over MediaFacts

  Mediafacts is een onafhankelijk platform over publishing en mediamanagement. Centraal staat de vraag hoe uitgevers hun businessmodellen kunnen optimaliseren in reactie op veranderingen in het mediagebruik van consumenten en - bijgevolg - in de media-inzet door adverteerders.

  Verder lezen

  Adverteren op MediaFacts

  Adverteren op 1 of in alle uitingen van Mediafacts? Dat kan! Bereik een groot professioneel publiek binnen uw vakgebied met 1 of meerdere van onze advertentie mogelijkheden.

  Meer over adverteren

  MediaAlert!

  Met uw inschrijving voor de nieuwsbrief van Mediafacts ontvangt u twee keer per week een overzicht van alle belangrijke berichten uit de mediabranche.

  Aanmelden