Corendon heeft het volledig vernieuwde Corendon Travel Magazine gelanceerd. Dit inspirerende reismagazine, dat beschikbaar is in de vliegtuigen en hotels van Corendon, biedt reizigers een mix van reisverhalen, interviews en insider tips, met in deze editie een speciale focus op cultuur en culinaire ervaringen.
|
|
|
|
|
Deze editie neemt lezers mee naar bijzondere bestemmingen, met speciale reportages over het Turkse Didim en het altijd zonnige Curaçao. Daarnaast bevat het magazine een exclusief interview met Dick Advocaat, de reisavonturen van Beau van Erven Dorens op Curaçao, en inpaktips van Yeliz Çiçek.
|
|
|
|
|
Ook wordt stilgestaan bij het 750-jarig bestaan van Amsterdam, met aandacht voor de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten van de stad. Columnist Rob Hoogland deelt zijn liefde voor straathonden, fotograaf Lonneke van der Palen vertelt welk item áltijd mee gaat in haar koffer. En de culinaire reiziger kan aan de slag met recepten van Karsu en Justin Niessen.
|
|
|
|
|
Co-hoofdredacteur Jules van de Ven is trots op het resultaat: “Met dit magazine willen we onze reizigers inspireren, informeren en entertainen. Het laat zien wie we als Corendon zijn en waar we voor staan: een reisorganisatie die verder kijkt dan alleen de bestemming. Met interessante achtergrondverhalen en rubrieken is dit een tijdschrift geworden waar iedereen iets in zal vinden.”
|
|
|
|
|
Samen met Anneliese Bergman vormt hij de hoofdredactie. De art direction is in handen van Ingeborg Berghuijs. Rob Hoogland completeert het kernteam als eindredacteur.
De volgende editie staat in het teken van een bijzondere mijlpaal: 25 jaar Corendon.
Het Corendon Magazine is vanaf nu te vinden in alle Corendon-vliegtuigen en hotels.
|
|
|
|
|
|