Het platform voor publicatie en media professionals Het platform voor publicatie en mediaprofessionals

Privacy

De site van Mediafacts is een product van Pubmedia. Pubmedia accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden via de website, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van de site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden met de site, laat u ons dit dan weten door het sturen van een e-mail, welke wij met de uiterste zorgvuldigheid in behandeling zullen nemen.

Contact

Spoor en Partners Uitgeefdiensten bv
Passage 17
2042 KS ZANDVOORT
www.spoorenpartners.nl

uitgever@mediafacts.nl

Copyright

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Spoor en Partners mag de gebruiker van de Mediafacts site niet de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden verveelvoudigen of openbaar maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven uitsluitend voorbehouden aan Spoor en Partners. Voor gebruik moet u schriftelijk toestemming hebben van Spoor en Partners. Dit kunt u verzoeken door middel van het sturen van een e-mail.

 

Privacy Statement

Pubmedia respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om op een snelle en zorgvuldige manier (vak)informatie aan u te verschaffen.

Pubmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door Spoor en Partners, of zorgvuldig geselecteerde derden, worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Over ons

Mediafacts wordt uitgegeven door Spoor en Partners Uitgeefdiensten en is gevestigd in Zandvoort. Mediafacts is een onafhankelijk platform over publishing en mediamanagement. Centraal staat de vraag hoe uitgevers hun business...

Verder lezen

Adverteren op Mediafacts

Adverteren op 1 of in alle uitingen vanMediafacts? Dat kan! Bereik een groot professioneel publiek binnen uw vakgebied met 1 of meerdere van onze advertentie mogelijkheden. Neem contact op met:  Salesmanager...

Verder lezen

Abonnee worden

Wil je geen enkele uitgave van Media Facts meer missen? Neem dan een jaarabonnement. ...

Verder lezen