Het platform voor publicatie en media professionals Het platform voor publicatie en mediaprofessionals

Disclaimer

De site van beautywellness-magazine is een product van Pubmedia. Pubmedia accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden via de website, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van de site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden met de site, laat u ons dit dan weten door het sturen van een e-mail, welke wij met de uiterste zorgvuldigheid in behandeling zullen nemen.

Contact

Pubmedia
Fruitweg 70
3981 PA Bunnik
ruth@pubmedia.nl

Copyright

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pubmedia mag de gebruiker van de Mediafacts site niet de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden verveelvoudigen of openbaar maken.

Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven uitsluitend voorbehouden aan Pubmedia. Voor gebruik moet u schriftelijk toestemming hebben van Pubmedia. Dit kunt u verzoeken door middel van het sturen van een e-mail.

 

Privacy Statement

Pubmedia respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om op een snelle en zorgvuldige manier (vak)informatie aan u te verschaffen.

Pubmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht. Uw gegevens kunnen door Pubmedia, of zorgvuldig geselecteerde derden, worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Over ons

Mediafacts wordt uitgegeven door Spoor en Partners Uitgeefdiensten en is gevestigd in Zandvoort. Mediafacts is een onafhankelijk platform over publishing en mediamanagement. Centraal staat de vraag hoe uitgevers hun business...

Verder lezen

Adverteren op Mediafacts

Adverteren op 1 of in alle uitingen vanMediafacts? Dat kan! Bereik een groot professioneel publiek binnen uw vakgebied met 1 of meerdere van onze advertentie mogelijkheden. Neem contact op met:  Salesmanager...

Verder lezen

Abonnee worden

Wil je geen enkele uitgave van Media Facts meer missen? Neem dan een jaarabonnement. ...

Verder lezen