De verschillende accenten van de bedrijven bieden een stevige en goede basis voor de toekomst om het onderwijs te versterken met kwalitatief hoogstaande leermiddelen. De producten van uitgeverij Coutinho en Boom uitgevers sluiten goed op elkaar aan. Beide bedrijven worden gedreven door een maatschappelijke betrokkenheid bij het onderwijs. Nynke Coutinho draagt de verantwoordelijkheid voor de uitgeverij per 1 september over aan Arjen Holl, CEO Koninklijke Boom uitgevers.

 

Coutinho is sinds 1976 een belangrijke speler in het onderwijs. Nynke Coutinho en haar team hebben in de afgelopen decennia de uitgeverij laten groeien tot de sterke posities die de uitgeverij inneemt in de educatieve markten. De uitgeverij heeft zich bewezen als speler die kwaliteit van leermiddelen hoog in het vaandel heeft staan.

 

Koninklijke Boom uitgevers werd in 1841 opgericht en is actief in de educatieve, professionele en wetenschappelijke markt. Boom uitgevers bedient deze brede markten met innovatieve uitgaven en diensten. Duurzame betrokkenheid van de onderneming en haar medewerkers bij de samenleving staat centraal.

 

Uitgeverij Coutinho en Boom uitgevers staan samen nog sterker om met hun auteurs en medewerkers het aanbod van leermiddelen verder te ontwikkelen om docenten en studenten optimaal te ondersteunen.