Dit jaar viert André van Duin dat hij zestig jaar in het vak zit en dit jubileum wordt afgetrapt met een hilarische puzzel van 1000 stukjes met daarin zestig hoogtepunten verwerkt. André van Duin: “Elk jaar hadden we wel een hoogtepunt, dus vandaar zestig hoogtepunten in 1000 stukjes. En daar ben je natuurlijk wel even mee bezig. Op de puzzel staat niet voor niets van 6 tot 99 jaar.”

In 2022 vierde André van Duin zijn 75ste verjaardag ook met een puzzel van 1000 stukjes: van Joep Meloen tot Koos Grandioos. Deze puzzel was een instant succes, tienduizenden mensen gingen met alle typetjes aan de slag. Het werd zelfs de best verkochte puzzel van het jaar.

Het jubileum van André van Duin was voor tekenaar René Leisink een mooie aanleiding om nogmaals een puzzelplaat te tekenen van alle typetjes van André, maar nu in het theater en in gezelschap van medespelers, zoals Corry van Gorp en Frans van Dusschoten, die jarenlang volle zalen trokken. Een van de meest bekende typetjes die Van Duin en Van Gorp samen vertolkten, waren Meneer en Mevrouw de Bok. René Leisink: “André van Duin heeft zo'n omvangrijk oeuvre, dat je onmogelijk alle typetjes die hij heeft gespeeld op één foto kunt zetten. Maar in een tekening lukt dat wel.”