Idtv en POSVIDEO gaan een unieke samenwerking aan. Marc Pos (eigenaar van creatief bedrijf POSVIDEO) treedt toe tot de directie van idtv en wordt in die hoedanigheid eindverantwoordelijk voor creatie. De teams van POSVIDEO verhuizen per 1 januari naar het idtv pand. Daar worden de programma’s van POSVIDEO vanaf die tijd geproduceerd. Met deze samenwerking verstevigt idtv zijn positie als een kwalitatieve, innovatieve en maatschappelijk betrokken maker van content.

Naast bekende titels zoals Wie is de Mol?, De Rijdende Rechter, Bed & Breakfast en vt-wonen komen daar titels bij zoals Het Geheim van de Meester, Historisch Bewijs en De Wereld van Zappelin. Met de komst van een brede creatief als Marc Pos – die onder andere het crossmediale reclamebureau Brand New Telly heeft opgericht - versterkt idtv ook zijn positie van aanbieder van content en experiences onder het label idtv+. Idtv+ zet storytelling in voor merken en organisaties in de overtuiging dat de kracht van het verhaal mensen, of het nu medewerkers of consumenten zijn, in beweging brengt.

Idtv+ werkt voor diverse opdrachtgevers zoals de RET, het Nationaal Comité, Fundis, PWN en de BankGiroLoterij. Marc zal bij idtv meewerken aan de ambitieuze strategie om creatief een internationaal leidende rol te spelen.

Taco Rijssemus, ceo van idtv: “Marc Pos is een creatief die altijd op verschillende speelvelden tegelijk speelt, of het nu gaat om content, een evenement of een televisie format. In die zin bij uitstek geschikt om idtv in de breedte verder te ontwikkelen”.

Marc Pos: ”Idtv is een fantastisch bedrijf. De ambitie om internationaal een leidende rol te spelen en de nadruk op kwaliteit sluit geweldig aan bij mijn eigen ervaring en ambities. Door deze samenwerking met idtv kan ik groots en meeslepend denken”