Jill lindeblad, naast Digital Creative bij Paradigmata media,  is Jill per 1 januari 2020 gestart als hoofdredacteur bij Amsterdam today.

Jill staat bekend om haar gevoel voor trends en haar perfecte smaak. Daarnaast combineert zij een grote liefde voor beauty met een talent voor samenwerken. Wij zien in Jill dan ook een hoofdredacteur die in staat is om het crossmediale team van Amsterdam Today te gaan leiden. De focus zal liggen op het verder ontwikkelen van de Amsterdam Today in samenwerking met Paradigmata MediaFreelance JournalismExecutive Business en talloze andere initiatieven die appelleren aan de redactionele pijlers van Amsterdam Today.

De veelzijdige Jill begon in augustus 2019 op TikTok videoblogs te publiceren onder de naam Tikwood. Daar heeft ze inmiddels ruim 300.000 volgers, 64.000.000 views en meer dan 4.200.000 Likes. Dit gecombineerd met haar affiniteit voor bloggen en social media, maakt Jill al sinds 2015 een onmisbare schakel in het team van Paradigmata Media.

Ik ben enorm verheugd en vereerd om de rol van hoofdredacteur op me te nemen en kijk er naar uit om Amsterdam Today nog relevanter, inclusiever en persoonlijker te maken. Een Magazine maken, of eigenlijk een merk bouwen, is een minutieus samenspel tussen tekst, beeld en commercie.

 
 

Photography, Hair and Make-Up by Hugo Portier