WarnerMedia heeft Bionic Media aangesteld voor de exploitatie van Cartoon Network vanaf 15 januari 2021. Bionic Media wordt de exclusieve vertegenwoordiger en zal de spotverkoop, online platformen, content & brandpartnerships voor WarnerMedia’s Cartoon Network voor haar rekening gaan nemen in Nederland.

 

Oprichters en Managing Partners van Bionic Media, Aafje de Laat en Jacqueline Heemskerk: “We zijn trots dat WarnerMedia/Cartoon Network met ons de krachten bundelt, om de dynamische kids markt te bedienen. We zien kansen voor een dedicated aanpak in deze specifieke markt en kijken er naar uit dit samen met WarnerMedia verder te ontwikkelen.”

 

 

Over WarnerMedia

WarnerMedia is een toonaangevend media en entertainment bedrijf dat vooraanstaande content creëert en publiceert van een divers aanbod aan getalenteerde storytellers en journalisten naar een wereldwijd publiek, via onder andere HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim en Turner Classic Movies.

 

 

Over Cartoon Network

Cartoon Network is onderdeel van WarnerMedia en is het #1 netwerk van tekenfilms, met prijswinnende cartoons als Ben 10, Craig of the Creek, DC Super Hero Girls, Steven Universe, The Amazing World of Gumball, Teen Titans Go!, Victor and Valentino, en meer. Cartoon Network inspireert de volgende generatie makers op het gebied van creativiteit en technologie en is te zien in meer dan 185 landen, in ruim 450 miljoen huishoudens en in 33 talen.

 

 

Over Bionic Media

Bionic Media is hét nieuwe saleshuis voor thematische zenders.

Bionic Media is een boutique saleshuis dat vanuit ondernemerschap, lef, energie en persoonlijke aandacht verantwoordelijk is voor de exploitatie van een diversiteit aan thematische zenders en platformen.

Vanuit ruime specialistische ervaring op het gebied van zowel commodity sales, commercial format ontwikkeling en brandpartnerships, wil Bionic Media met haar merken impact realiseren. Dat doet Bionic media door met specifiek bereik en passende creatieve oplossingen, gericht samen te werken met adverteerders en bureaus. Bionic Media doet dat met aandacht en enthousiasme en aan de hand van eenvoudige inkoop en op kosten-efficiënte wijze.

 

Bionic Media doet de volledige exploitatie voor: Cartoon Network, NJAM!, Revolt, StingrayClassica en creëert partnerships voor InsightTV en ONS.

 

Zie voor meer informatie: www.bionicmedia.nl