Imago Mediabuilders uit Amersfoort heeft Boris Scheepers (53) aangetrokken als nieuwe directeur. De leiding van het bedrijf was in handen van Chris Roest, die samen met Rik Jansen eigenaar is van het innovatieve mediaproductiebedrijf. Roest blijft als aandeelhouder nauw betrokken bij het bedrijf, maar wil zich meer gaan toeleggen op het ontwikkelen van nieuwe concepten en ideeën.

Scheepers heeft een lange carrière in de media, waarin hij onder meer directeur en mede-eigenaar van MT Mediagroep was.

 

Roest: “We zijn heel blij dat Boris bij ons aan de slag gaat als nieuwe directeur. Zijn ervaring in de media, zijn kennis van content marketing en zijn strategische kwaliteiten zullen er zeker toe bijdragen dat Imago Mediabuilders ook in de toekomst voorop kan blijven lopen en daardoor gezond en succesvol zal zijn”.

 

Boris Scheepers: “Imago Mediabuilders is een fantastisch bedrijf om aan de slag te mogen gaan. De ontwikkelingen op het gebied van media en technologie bieden geweldige kansen om ons brede palet aan diensten verder uit te breiden.“

 

Over Imago Mediabuilders

Imago Mediabuilders is een innovatief mediaproductiebedrijf dat al meer dan 25 jaar een brede klantengroep bedient met dienstverlening op het snijvlak van techniek en creatie. Offline en online, videoproducties, magazines, marketingcampagnes, boeken: van conceptontwikkeling tot realisatie en van creatie tot en met automatisering. Bij Imago Mediabuilders werken 25 mensen.