Met ingang van 1 februari 2021 heeft BDUvakmedia de uitgaverechten van de b-to-b titels Profnail, Massage Magazine en StyleVision overgedragen aan Business Content Media.

Deze drie titels richten zich heel sterk op nichemarkten. Zo is Profnail het onafhankelijke vakblad voor iedereen die zich professioneel met hand- en nagelverzorging bezighoudt. StyleVision is het platform voor de ondernemers in kappersbranche. En Massage Magazine is hét blad voor iedereen die zich beroepshalve met massage bezighoudt.

De overname past binnen de strategie van Business Content Media om de uitgeverij op te schalen en de marktpositie in de clusters waarin zij actief is, te versterken. We kijken er zeer naar uit om te gaan samenwerken met de mensen die al jaren met zeer veel passie en toewijding aan deze titels werken.

De redactie van StyleVision wordt aangestuurd door Marita Smit en Marian Kaak (contact: stylevision@businesscontentmedia.nl). Massage Magazine wordt aangestuurd interim door Milan Potuznik, (contact: massagemag@businesscontenmedia.nl). Profnail komt voorlopig onder verantwoordelijkheid van Moniek Robbe (profnail@businesscontentmedia.nl).

Zie: http://businesscontentmedia.nl/business-content-media-neemt-b-to-b-titels-profnail-stylevision-en-massage-magazine-over-van-bduvakmedia/