Centercom Buitenreclame neemt een meerderheidsbelang in Bereik. Bereik exploiteert ruim 75 digitale grootformaat schermen. Met deze deelneming vergroot Centercom haar digitale footprint in de Nederlandse Out of home markt.  

Centercom exploiteert, naast de 36.000 Buitenreclamevlakken, 460 SmartScreens in supermarkten en 220 ArtScreens in horecagelegenheden.

De 75 digitale schermen op grootformaat staan hoofdzakelijk in de randstad en genereren dagelijks een miljoenenbereik. Een prachtige aanvulling voor alle commerciële én culturele klanten van Centercom die nu nóg beter bedient kunnen worden. 

 

Onder de vlag van Centercom zal Bereik als zelfstandig label blijven bestaan en haar digitale ambities versneld realiseren. 

 

Over Bereik en Centercom: 

Bereik exploiteert meer dan 75 digitale grootformaat schermen in de randstad en bedient zowel landelijk als lokale adverteerders.
Centercom exploiteert diverse landelijke media-netwerken in de buitenreclame. Centercom bereikt met de reclamevlakken op straat, de SmartScreens in supermarkten en de ArtScreens in horecagelegenheden dagelijks miljoenen consumenten.