Het bureau in Halfweg breidt uit met de designstudio van theFrontDoor; de teams gaan samen verder onder de naam SowiesoHelder.

De klanten van theFrontDoor houden hun vertrouwde contactpersonen en de service die ze gewend zijn, maar profiteren van de overstap naar een bureau dat alle expertises in huis heeft en dus nog breder service kan bieden op hun communicatievraagstukken.

 

Joost van Iperen, managing director van SowiesoHelder: “Dankzij deze ontwikkeling voegen we aan ons huidige team nog meer creativiteit en retail-expertise toe.”

Henk Krop, CEO van FrontDoor Media Group: “Wij zijn blij dat de design-activiteiten van theFrontdoor op deze manier worden voortgezet met een sterke partner.”

 

Designstudio theFrontDoor

Het team uit Hoofddorp heeft een ruime kring van opdrachtgevers - veelal in de retailwereld, met bekende namen als Henkel, Husqvarna, Luxottica en Grand Vision -  

en werkt voor merken als Fa, Schwarzkopf, Syoss, Ray-Ban, Pearle.

 

Communicatiebureau SowiesoHelder

SowiesoHelder heeft – nu het is samengegaan met de designstudio van theFrontDoor - een team van 22 professionals. Het bureau in Halfweg biedt brede expertise onder één dak: van strategie, concept & creatie tot online, event en video. Altijd vanuit de belofte: Maakt dat het raakt.