Voormalig Directeur Marketing Corné Hoogendoorn start eigen Digital Marketing bureau.

 

Debora de Roos wordt de nieuwe Directeur Marketing van Corendon. Zowel de marketingactiviteiten voor de touroperator, airline als de hotels vallen per 1 december 2021 onder haar verantwoordelijkheid. Net als de marketingactiviteiten in België, Denemarken en Curaçao. Corné Hoogendoorn, de huidige Directeur Marketing, heeft besloten Corendon te verlaten en gaat zijn eigen Digital Marketing bureau oprichten.

 
 

Debora de Roos
Debora heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse reiswereld en op het gebied van Customer Experience. Ze werkte eerder voor TUI Nederland, is inmiddels 2,5 jaar werkzaam binnen Corendon en heeft zich in die periode geprofileerd als een daadkrachtige manager met een zeer goed gevoel voor klantcontact in de breedste zin van het woord. Debora wordt onderdeel van het Management Team van Corendon.

 

Corendon is een toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische reismarkt. In 2019 verzorgde Corendon met veel plezier de vakantie voor ruim 780.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Naast het merk Corendon voert het bedrijf ook de reismerken GOfun, Stip Reizen en Karin’s Choice. De luchtvaarttak van Corendon omvat Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines Europe en Corendon International Airlines met een vloot van in totaal 24 vliegtuigen.

Corendon Hotels & Resorts biedt hotels en resorts in Nederland en Turkije en op Ibiza en Curaçao. In Amsterdam zijn dat het Corendon Village Hotel, het Corendon City Hotel en The College Hotel; een boutique hotel in het centrum van onze hoofdstad. In Turkije biedt Corendon twee hotels aan: het Corendon Playa Kemer en Grand Park Lara. Op Ibiza staat ons Marble Stella Maris All Inclusive Resort en op Curaçao bevindt zich het Livingstone Jan Thiel Resort en het Mangrove Beach Corendon Curaçao All Inclusive Resort, Curio Collection by Hilton. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en haar grote ervaring in reiswereld. De slogan van Corendon luidt niet voor niets: Altijd de beste vakantiedeals!

www.corendon.nl & www.corendonhotels.com