Vanaf maandag 2 november presenteert dj Dennis Ruyer de nieuwe Veronica middagshow. Aan zijn zijde zit Celine Huijsmans, die een rol als sidekick gaat vervullen en het nieuws verzorgt. Beide stemmen zijn bekend bij de Veronica-luisteraar. Ruyer is momenteel iedere werkdag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur, Huijsmans leest dagelijks het nieuws in de nu nog middagshow Veronica Inside.

 

Dennis Ruyer: "Heerlijk om deze vakantiebaan van afgelopen zomer door te trekken richting de winter. De middag is de plek waar alles samen komt op de radio. De werkdag van je afschudden, richting je avond met het laatste nieuws, de oogverblindende Celine, de beste muziek, en de leukste luisteraars."

 

Celine Huijsmans: “De middag is een heerlijke plek om radio te mogen maken. Er is ruimte voor verdieping van het gesprek van de dag, het nieuws van de avond komt binnen en de muziek mag nét wat harder dan ‘s morgens. Ook krijg ik de kans om mij te ontwikkelen als sidekick waar ik erg naar uitkijk. Dennis en ik hebben van de zomer al een voorproefje gehad van wat deze show zou kunnen zijn en dat smaakte zeker naar meer!”

 

Marc Adriani, Programma Directeur Radio: “Dennis en Celine zijn een goede match en een unieke combinatie, dat hebben we de afgelopen zomer als vervanger van Veronica Inside al kunnen horen. Met de nieuwe ochtend- en middagshow introduceert Veronica per 2 november een stevige programmering die past bij waar de zender voor staat!”

 

image

 

image

 

Dennis Ruyer presenteert naast zijn dagelijks programma op Veronica ook ‘Dance Department’ op Radio 538. Dit zaterdagavondprogramma blijft de dj combineren met de nieuwe Veronica middagshow. Celine Huijsmans is naast Veronica-gezicht ook presentatrice van het SBS-televisieprogramma ‘Shownieuws’, dat zij zal blijven presenteren.

 

Nieuwe programmering Veronica

Maandag 2 november verhuist Veronica Inside van de middag naar de ochtend. Dennis Ruyer en Celine Huijsmans nemen plaats in de middag, waardoor wijzigingen plaatsvinden in de rest van de Veronica-programmering. Dit is de nieuwe programmering per 2 november:

 

06.30 uur tot 07.00 uur – de warming-up met Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen

07.00 uur tot 09.00 uur – Veronica Inside met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen

09.00 uur tot 10.00 uur – Goud van Oud met Lindo Duvall

10.00 uur tot 13.00 uur – Lindo Duvall

13.00 uur tot 16.00 uur – Tim Klijn

16.00 uur tot 19.00 uur – De Veronica Middagshow met Dennis Ruyer en Celine Huijsmans

19.00 uur tot 22.00 uur – Martijn Muijs