Ellen Danhof zal per 1 februari als gedelegeerd producent aan de slag gaan bij idtv om de groei van het bedrijf mede vorm te geven. Zij was onder andere werkzaam als directeur tv bij MediaLane en manager contentproductie bij de EO.

 

Marc Pos, producent bij idtv: “idtv groeit en verandert. Dat geeft ons energie en een glimlach. Ellen past hier goed in. Niet alleen door haar ervaring en doorzettingsvermogen, maar ook omdat zij gewoon een heel prettig mens is. Hierdoor kunnen we verder bouwen aan onze ambities. Een productiehuis waarin iedereen zijn of haar talent ten volle kan benutten.”

 

Ellen Danhof: “Ik heb enorm veel zin om onderdeel uit te gaan maken van zo’n succesvol team waar ik me creatief gezien echt aan kan scherpen. Daarnaast vind ik het leuk om met mensen te werken en vanuit mijn rol te beleven hoe iemand het optimale uit zichzelf weet te halen. De ervaring die ik hierin als leidinggevende bij met name de publieke omroep opdeed, zal ik in deze groeifase bij idtv met plezier inzetten.”

Fotocredits: Rebecca Nainggolan