MERCURS 2019 viert de veelzijdigheid, de kracht en creativiteit van magazinemerken op donderdagavond 12 december in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Het belooft een super spannende avond te worden, want er is een recordaantal inzendingen en de kwaliteit is overweldigend.

Toegangskaarten voor de uitreiking zijn vanaf nu eenvoudig te bestellen op mercurs.nl/kaartverkoop. De toegangsprijs voor MMA-leden is € 98, voor niet-MMA-leden is dat € 150. Freelancers kunnen gebruikmaken van het MMA-ledentarief.

Met een kaart krijg je niet alleen toegang tot de awardshow, maar ook tot de voorontvangst en spetterende afterparty met free drinks & bites. En na afloop mag je heerlijk het tijdschriftenschap plunderen!

WINACTIE VOOR STAGIAIRES

Loop jij stage bij een uitgeverij die is aangesloten bij de branchevereniging Magazine Media Associatie (MMA)? Dan maak je kans op een GRATIS toegangskaart voor hét prijzenevent van het jaar in de magazinemedia branche: de uitreiking van de MERCURS 2019. Wil je in aanmerking komen voor een gratis kaart, meld je dan voor 2 december a.s. aan op mercurs.nl/winactie. Behoor je tot de gelukkigen, dan krijg je daar persoonlijk bericht over per email.

MERCURS 2019 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Gouden sponsors:

Aldipress - LOF - Post.nl

Zilveren sponsors:

Bindinc.Hearst NetherlandsMediaCompetence • New Skool Media
SanomaSenefelder MissetSenior Publications Nederland

Brozen sponsors:

Adformatie • Fonk • MarketingTribuneNederlands Medianetwerk 
De RedactieRocket24Villamedia