In samenwerking met Trimbos-instituut en De Kindertelefoon

 
#GIRLZtalk geeft antwoord op 101 superbelangrijke tienermeidenvragen
 
 

Het maandblad GIRLZ kwam op 20 februari met een #GIRLZtalk special in samenwerking met Trimbos-instituut en De Kindertelefoon. Een speciale editie (van 100 pagina's) met 101 veelgestelde vragen van én voor meiden tussen de 11 en 18 jaar. De special geeft openhartig antwoord op vragen over liefde, seks, vriendschappen en school; een 'survival guide' voor de pubertijd. Al jaren beantwoordt GIRLZ anonieme vragen die tienermeiden kunnen stellen in de GIRLZ Talks-rubriek. Vanwege de grote populariteit van deze rubriek is er nu een bundeling van de meestgestelde vragen. Deze special wordt eenmalig uitgegeven en is los verkrijgbaar in de winkels.

 

GIRLZ is een blad voor meiden, over onderwerpen als beauty, sterren, relaties en seks. Het maandblad staat bekend om de positieve en onbevooroordeelde manier waarop alle onderwerpen die tieners bezighouden aan bod komen. De pubertijd is voor tieners een periode vol onzekerheden en soms weten jonge meiden niet waar zij terecht kunnen met hun prangende vragen. GIRLZ reikt met deze special de helpende hand. Ook voor ouders kan deze uitgave hulp bieden bij het bespreekbaar maken van intieme of persoonlijke zaken; er staan ook handige links naar websites en instanties waar, zowel ouders als kinderen, terecht kunnen.

 

Over Het Trimbos-instituut en De Kindertelefoon

GIRLZ werkte voor deze speciale uitgave samen met Trimbos-instituut en De Kindertelefoon. De Kindertelefoon is als geen ander bekend met gevoelige onderwerpen. Bij hen kunnen kinderen gratis vertrouwelijke gesprekken voeren over voor hen belangrijke onderwerpen. Het Trimbos-instituut is een onafhankelijk kennisinstituut voor alcohol, tabak, drugs en mentale gezondheid.

 

De #GIRLZtalk special is vanaf 20 februari verkrijgbaar bij onder andere Bruna, AKO en The Read Shop. Prijs: € 5,99.

 

Over GIRLZ

GIRLZ is hét magazine voor tienermeiden dat open en onbevooroordeeld álles bespreekbaar maakt wat 'girls van nu' bezighoudt. GIRLZ doorbreekt taboes en schrijft over issues als mode, make-up, seks, school en liefde. GIRLZ-lezeressen zijn tussen de 11 en 18 jaar oud en staan midden in de pubertijd, een periode bomvol onzekerheden en onbeantwoorde vragen. GIRLZ loodst tienermeiden door deze verwarrende tijd heen en geeft antwoord op dé levensvragen van haar lezeressen, als een oudere zus bij wie je alles kwijt kunt. GIRLZ, we've got your back!

 

GIRLZ wordt uitgegeven door Audax Publishing. Het magazine wordt maandelijks gelezen door meer dan 113.000 meiden. En online heeft www.girlz.nl 507.000 pageviews per maand, met voor Facebook 24.000 likes en op Instagram 23.800 volgers. www.girlz.nl.