De twee grootste Nederlandse vrouwenmagazines Margriet en Libelle organiseren over drie weken samen het gezelligste winterfeest van Nederland: dé Winterfair. Naast het feit dat samen alles leuker is, zorgt de samenwerking voor de verrijking van het evenement waar nog meer vrouwen zich alvast kunnen onderdompelen in de aankomende feestelijke wintermaanden. Van 24 t/m 30 november is het ultieme dagje uit voorzien van shops, optredens, workshops en vele lekkernijen in de Brabanthallen van Den Bosch.

“Tijdens de feestdagen gaat het vooral om samenzijn. Daarom is het prachtig dat de twee bekendste vrouwenmagazines van Nederland de handen ineen slaan. Hiermee verbreden we niet alleen ons geliefde evenement, maar hopen we nóg meer vrouwen het ultieme dagje uit te bieden op het gezelligste winterfeest van Nederland.” - Helene van Santen, hoofdredacteur Margriet 

“Ik vind het geweldig dat Libelle meedoet aan dit fantastische evenement. Naast de Zomerweek kunnen we nu ook in de winter een heleboel vrouwen inspireren en vermaken tijdens een live event. Een perfecte start van de wintermaanden en de feestdagen!” - Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle  

‘Live’ Margriet en Libelle 
Beide vrouwenmagazines zijn vertegenwoordigd op dé Winterfair met een eigen huis, waar de redacties en andere gezichten van de merken, zoals de columnisten, aanwezig zijn. Dagelijks bieden ze een eigen inspirerende en vermakelijke programmering met aandacht voor de vertrouwde onderwerpen. Onderdeel daarvan zijn de huiskamerconcerten en optredens van bevriende auteurs. Zo staan Sergio Vyent, Angela de Jong, Elle van Rijn en Dan Karaty op het programma. In het Theater, het hoofdpodium, van dé Winterfair treden artiesten als Ruth Jacott, Wolter Kroes, Berget Lewis, Dries Roelvink en vele anderen op.

Over dé Winterfair 
Het grootste indoor-winter-evenement in Nederland is de plek waar ruim 65.000 vrouwen een onvergetelijke dag vol magie, gezelligheid en verwennerij beleven. De Brabanthallen in Den Bosch zijn zeven dagen lang voorzien van sfeervolle decoraties en sprankelende lichtjes, 300+ shopstands, 10.000 plekken voor creatieve workshops, winterse lekkernijen en meer dan 200 optredens van artiesten, auteurs en columnisten, modeshows en vele andere vermakelijke momenten. 

In het kort
Wat: dé Winterfair
Wanneer: 24 t/m 30 november
Openingstijden: 10.00 - 18.00 uur 
Waar: Brabanthallen, Den Bosch 
Meer informatie & tickets: dewinterfair.nl
Programma: dewinterfair.nl/programma