Per 1 september start AS WE SPEAK Podcasts, het nieuwe podcastbedrijf van vier oud Radio 538 collega’s: Arne van den Berg, Thomas van Remmerden, Robin van Vliet en Taco Vinkeles.

 

AS WE SPEAK Podcasts bedenkt, ontwikkelt, produceert en distribueert impactvolle podcasts voor bedrijven onder de drie sublabels Formats, Branded en Originals.

 

AS WE SPEAK Formats  zijn kant en klare podcast formats die je eenvoudig in kunt zetten ten behoeve van in- en externe bedrijfscommunicatie. Gebruik van audio in de communicatie strategie valt op en brengt een boodschap letterlijk tussen de oren van het publiek.  As We Speak zijn er negen formats gecreëerd zoals een format dat de bestaande nieuwsbrief van een bedrijf aanvult of vervangt, een format dat het MVO-beleid van een bedrijf toelicht en een format dat de interne bedrijfstructuur helder uitlegt zodat er meer onderling begrip bij medewerkers ontstaat.

 

AS WE SPEAK Branded produceert volledig op maat gemaakte podcasts(series) voor merken en organisaties. Hiermee wordt verdieping gegeven aan merkverhalen, kunnen relevante thema’s worden uitgelicht en kan een domein of expertise geclaimd worden. Daarnaast helpt As We Speak met de distributie- en marketingstrategie.

 

AS WE SPEAK Originals zijn zelf  ontwikkelde podcastseries die worden gelanceerd voor een breed  of juist gesegmenteerd niche publiek. Verhalen waarvan het, het waard is dat ze vertelt worden en waarmee voor merken een interessant umfeld wordt gecreëerd. De eerste AS WE SPEAK Original ‘Unusual Business’ zal in het najaar gelanceerd worden.  

 

Gezamenlijk statement van de oprichters:

“Het is ontzettend leuk om opnieuw aan de slag te gaan met onze liefde voor audio content. In een wereld waarin steeds korter en sneller communiceren de norm is geworden, is het als bedrijf steeds moeilijker om nog gehoord te worden. AS WE SPEAK is de niet te stuiten opmars van de podcast het bewijs dat mensen behoefte hebben aan andere vormen van communicatie, goede verhalen, verdieping en intimiteit. En dat op een tot de verbeelding sprekende manier en op een moment waarop het de luisteraar uitkomt”.

 

Voor meer informatie over AS WE SPEAK Podcasts klik je op onderstaande launch cast waarin de oprichters aan het woord komen. 

 

https://soundcloud.com/aswespeakpodcasts/as-we-speak-launch-cast