Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments hebben aangekondigd dat zij de acquisitie hebben afgerond van twee prominente platforms: Datumprikker.nl en Cally.com. De combinatie van de twee nieuwe aandeelhouders zorgt voor een zeer sterke basis om de platformen nationaal en internationaal verder te laten groeien.

Datumprikker.nl is al ruim 20 jaar de meest gebruikte en gewaardeerde planningstool in Nederland. Het platform stelt haar 6,5 miljoen jaarlijkse gebruikers in staat om eenvoudig afspraken en evenementen te plannen met vrienden, collega's en familieleden. Daarmee is Datumprikker.nl steevast het startpunt van vele groepsafspraken, variërend van dagjes uit tot vrijgezellenfeesten en van zakelijke afspraken tot weekendjes weg. In de loop der jaren zijn er in totaal tot nu toe bijna 25 miljoen afspraken gepland via het platform’.

Cally.com, de internationale versie van Datumprikker.nl, biedt sinds een aantal jaren ook internationale gebruikers het gemak om afspraken in te plannen. Cally.com is beschikbaar in 5 talen en is met ruim 3 miljoen jaarlijkse gebruikers ook een waardevolle aanvulling buiten Nederland.

We zijn opgetogen dat Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments een nieuw hoofdstuk gaan toevoegen aan onze rijke historie.” Zegt Paul Bongers, CEO van Datumprikker.nl en Cally.com. “Ons team heeft samen met onze betrokken aandeelhouders, waaronder oprichter Nalta Software en investeerder van het eerste uur TIIN Capital, al die jaren met veel plezier en energie onze miljoenen gebruikers bediend bij het zo eenvoudig mogelijk plannen van groepsafspraken. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe aandeelhouders het platform naar een nog hoger niveau gaan tillen.”

Aart Wallet, mede-eigenaar van Kompas Publishing: “De overnames van Datumprikker.nl en Cally.com zijn voor ons een bijzondere buitenkans. Zo zijn er maar weinig websites in Nederland met het jaarlijkse unieke bereik van Datumprikker.nl. Wij zien met de inzet van onze kennis en expertise veel kansen en mogelijkheden voor verdere groei van zowel het bereik als de omzet. De samenwerking met Sky Is The Limit Investments helpt ons enorm voor het internationaal schalen en gezamenlijk bepalen van een sterke en gezonde groeistrategie. ”

Ramon Casander, eigenaar van Sky is The Limit Investments: “Datumprikker.nl en Cally.com sluiten perfect aan bij onze investeringsvisie vanwege de goede internationale schaalbaarheid die gedreven wordt door het organische, directe en virale verkeer. Met de ervaring en expertise van Kompas Publishing en Paul Bongers hebben wij de juiste partners naast ons staan om het bedrijf gezamenlijk naar de volgende (internationale) fase te brengen.”

Nieuwe aandeelhouders