Per 1 maart wordt Kevin Soares aangesteld als EVP idtv international formats. Hij zal in eerste instantie de uitrol van het succesvolle format 'De Verraders' internationaal begeleiden.

 

Marc Pos, Producent: "Met Kevin Soares aan boord zijn we in staat om in het buitenland niet alleen van 'De Verraders' een blijvend succes te maken. We kunnen nu ook onze volgende formats met internationale potentie, in samenwerking met All3media, in de markt zetten. We hebben onze ontwikkeling opgeschroefd en het volgende format is reeds in productie. Kevin duikt dus in de stroomversnelling die bij ons plaatsvindt. Ik zie ernaar uit om samen met hem die versnelling vorm te geven."

 

Kevin Soares: "De afgelopen jaren heb ik bij idtv als Gedelegeerd Producent kunnen bouwen aan een veelzijdige en succesvolle video-afdeling. Nu idtv binnen de All3Media Group een grotere rol gaat spelen qua uitrol van eigen IP en ancillary, voelt dit voor mij als een logische volgende stap. Ik kijk ernaar uit om idtv verder internationaal op de kaart te zetten en op zoek te gaan naar nieuwe manieren waarop wij ons succes verder kunnen uitbouwen."