Publi Air is opgericht in 1972 en al 50 jaar actief in het creëren, produceren en installeren van inflatable items, opblaasbare tenten, productvergrotingen en 3D blowups. Dit doen ze voor kleine en grote merken en diverse branches zoals evenementen, beurzen, sport, retail, automotive, kunst & cultuur. Wereldwijd.

Opblaasbare reclame is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ondanks dat steeds meer budgetten naar online marketing verschuiven, is impact maken op de winkelvloer of in het straatbeeld nog steeds belangrijk. En dat merkt Publi Air vandaag de dag nog steeds. Met hun stevige missie, het creëren van Awesome impact for brands, dragen ze bij aan ludieke campagnes, events en beurzen in binnen en buitenland.

Awesome impact for brands

Samenwerken, adviseren, creatief creëren en altijd kwaliteit leveren. Dat is waar Publi Air voor staat. En dat lijdt tot waanzinnige producties. Wat te denken van de mega inflatable Staatsloterij vis. Of de XL kronen op het dak van de Bijenkorf in Amsterdam, tijdens de kroning van Willem Alexander. En niet te vergeten zijn de kekke opblaasbare flamingo van GoGo Tours. Stuk voor stuk allemaal projecten waarbij Publi Air haar kennis en kunde heeft mogen tonen. Stuk voor stuk projecten die een awesome impact generen. En daarin zijn ze al 50 jaar toonaangevend.

Nieuw Management Team & Nieuw kantoor

Na bijna 7 jaar Amsterdam betrekt Publi Air vanaf 15 juni ook een nieuw kantoor in Diemen. Deze centrale locatie Publi Air is een fijne en dynamische plek om ook de komende 50 jaar bij te dragen aan succesvolle campagnes, innovatieve activaties en unieke events. Met het onlangs aangetreden nieuwe management, bestaande uit Samuel Nuijten en Pepijn Scholte, moet dat geen probleem zijn. Het magazijn en tevens de logistieke afdeling is en blijft gevestigd in Woerden.

Ontstaan Publi Air

In 1972 is Publi-Air opgericht in Laren NH. Publ Air was het eerste Nederlandse bedrijf dat de vermaarde Zeppelin inzette ten behoeve van bedrijfspromoties en acties. In 1980 schreef Publi Air wederom geschiedenis met de eerste giant inflatable van maar liefst 8 meter hoog voor Gamma. In de jaren 90 voegde Publi Air ook opblaasbare premiums en zomer inflatables toe aan hun assortiment. In de jaren 2000 tot 2020 introduceerde Publi Air hun maatwerk inflatables en stands in de opblaasbare markt. Daarnaast verbrede ze hun portfolio met unieke solid 3D objecten en 3D displays. Hiermee is Publi Air een totaalleverancier van 3D reclameobjecten met het oog op duurzame producten.