Filmdistributeur Splendid Film en Studio 100 kondigen aan dat de in 2017 opgezette samenwerking verlengd wordt met een selectie nieuwe filmtitels. Gedurende de samenwerking zijn diverse titels van Studio 100 gedistribueerd door Splendid Film: K3 Love Cruise, Maya de Bij: De Honingspelen en Nachtwacht: De Poort der Zielen.

 

Er kan veel verwacht worden van deze hernieuwde samenwerking. Zo is de eerste film op de releaselijst Nachtwacht: Het Duistere Hart. Deze nieuwe Nachtwacht film is vanaf 18 december dit jaar te zien in de bioscoop. Tevens lanceert Studio 100 vandaag de Nederlandse trailer van de film. Verder staan er in 2020 drie nieuwe kinderfilms op de planning.

 

“Wij zijn verheugd met het hernieuwen van deze samenwerking, waarmee we ons aanbod van films blijven verbreden met kwalitatief hoogwaardige familie- en kindercontent. De samenwerking met Studio 100 verloopt uiterst prettig en we zien Studio 100 als een zeer belangrijke strategische partner’’, aldus Andrew Ernster, Managing Director van Splendid Film BV.