Gezamenlijk persbericht Prindustry, Helloprint, Print.com, Igepa Nederland, Promic Display Systems, VKGO, GOC, KVGO, GSOB, VIGC, A&O Fonds Grafimediabranche.

 
Prindustry, Helloprint, Print.com, Igepa Nederland, Promic Display Systems, Fujifilm, VKGO, GOC, KVGO, GSOB, VIGC, A&O Fonds Grafimediabranche laten hierbij gezamenlijk weten zich terug te trekken als exposanten op het Sign & Print Festival deze week in verband met het coronavirus.
 
“Diverse partijen hebben de afgelopen weken hun zorgen geuit over de gevolgen van het coronavirus bij de beursorganisatie. Nadat de organisatie bij hun standpunt bleef dat het event gewoon door kan gaan op deze data, hebben wij zelf het initiatief tot deze beslissing genomen. Geen makkelijke beslissing, maar wel één waar wij samen achter staan. Wij vinden het nu niet verantwoord om in deze omstandigheden deel te nemen aan beurzen. Het is van belang verdere verspreiding te beperken en wij zijn daarbij verantwoordelijk voor de gezondheid van onze medewerkers. Zeker in de productie en logistiek kunnen we ons geen uitval permitteren, omdat thuiswerken daar geen optie is. De trend is bovendien dat steeds meer bedrijven hun medewerkers verbieden evenementen bij te wonen.
 
We hadden graag gezien dat het Sign & Print Festival verplaatst zou worden naar een later tijdstip dit jaar.”