Vorsten is vanaf nu niet alleen te lezen, maar ook te beluisteren:  ‘Aan het Hof’ is de eerste Nederlandse royalty-podcast, te beluisteren via iTunes en Spotify.

Elke maand presenteert Vorsten vanaf de redactie een nieuwe aflevering van de podcast ‘Aan het Hof’. Met in de eerste aflevering onder meer: Heeft Máxima eigenlijk een stylist en maakt ze wel eens een modemisser? Josine Drogendijk, die alles weet over de kledingkast van de koningin, geeft antwoord. Daarnaast zet de redactie alle tabloid-toestanden rondom Harry en Meghan op een rijtje en rollen we de oranje loper uit voor een die hard Oranje-fan.

De podcast wordt gehost door hoofdredacteur Justine Marcella: ‘Vorsten is al ruim 46 jaar dé autoriteit in deze prachtige niche. Niet alleen met het prachtige glossy tijdschrift, maar ook online. Een podcast was een logische volgende stap.’ 'Aan het Hof' is  zeker geen kopie van het tijdschrift, benadrukt Marcella. ‘In het tijdschrift doen we verslag, geven we duiding, laten we de mooiste foto’s zien en zijn we chic. In de podcast zitten we als het ware aan de keukentafel om onze belangrijkste onderwerpen te bespreken. Royalty is een hip onderwerp in iedere huiskamer. Het verschil dat wij maken is dat wij onze gesprekken voeren met échte deskundigen. Er zijn in Nederlands 17 miljoen voetbaldeskundigen, maar er is maar één bondscoach. Zoals is het met ons onderwerp ook. Er is maar één Vorsten, een mediamerk dat uitsluitend werkt met de allerbeste deskundigen.’

Overal online
Iedere maand is een nieuwe aflevering van 'Aan het Hof' te beluisteren via iTunes, Spotify en op Vorsten.nl/podcast. In de volgende podcast, aflevering 2, staat de Belgische monarchie centraal, met als vertrekpunt: Hoe komt het dat de monarchie in België niet zo populair is?

 

Over Vorsten
Vorsten is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de Oranjes en andere koninklijke families. Regelmatig spreekt Vorsten met leden van koningshuizen, en ook bij bezoeken in binnen- en buitenland is Vorsten erbij. Over al dat koninklijke nieuws brengt Vorsten in print en online verslag uit, voorzien van de mooiste foto’s. Vorsten brengt de royals dichtbij!